VARAA AIKA

X-Tone™

Teknologian kehitys koskee kaikkia toimialoja ja sama pätee meihinkin. Lisäämme valikoimaamme ainoastaan palveluita, joiden koemme tuottavan aitoa arvoa asiakkaillemme. Tällä sivulla esiteltävä X-Tone™ -hoito on esimerkki ydinosaamistamme tukevasta teknologiasta, josta olemme jo kerryttäneet hyviä kokemuksia asiakkaidemme kanssa.

X-Tone™

Nopeasti huimaan suosioon noussut X-Tone™ -hoito on nyt saatavana myös Keravalla. Hoidot perustuvat lihasten aktivointiin elektromagneettisten sykäysten avulla ja hoitoa voidaan käyttää esimerkiksi lihasten vahvistamiseen, kiinteyttämiseen ja palautumistarkoituksiin.

Kohdennetuilla ja intensiivisillä hoidoilla on mahdollista saavuttaa tuloksia, joihin perinteisellä lihaskuntoharjoittelulla ei päästä. X-Tone™ -hoidoilla on mahdollista myös vaikuttaa lihaksen profiiliin ja kiinteyteen sekä vähentää rasvakertymää hoidettavalla alueella. 

Hoitoa voidaan käyttää myös esimerkiksi leikkaushoidon jälkeisen palautumisen nopeuttamiseen. X-Tone™ mahdollistaa lihaksen stimuloinnin ilman vammautuneen raajan liikuttamista näin tukien lihaksen hermotusta ja nopeuttaen vammasta palautumista.

Hoitomuodot

Ammattilaisemme suosittelevat sinulle sopivaa hoito-ohjelmaa tavoitteidesi mukaan. Hoidon keston on yleisimmin 30 minuuttia. Yksinkertaistettuna eri hoito-ohjelmia on kolme.

Training mode aktivoi, vahvistaa ja kasvattaa lihasta.

Recovery mode ja sen eri toiminnot tähtäävät lihaksen palautumiseen ja harjoituksen jälkeisen lihasjäykkyyden vähentämiseen.

Pro mode aktivoi ja vahvistaa lihaksia ja hermostoa. Hoidon kesto vaihtelee hoidettavasta lihaksesta ja asiakkaan tarpeista riippuen.

Tavallisten hoitokahvojen lisäksi käytössämme on pelvic trainer (kuvassa), jota käytetään kaikkien lantionpohjan alueen lihasten tehokkaaseen aktivoimiseen.
Kun varaat ajan ensimmäiseen X-Tone™ -hoitoosi, ammattilaisemme suunnittelevat kanssasi parhaiten tavoitteitasi vastaavan hoito-ohjelman. Alla näet pähkinänkuoressa hyötyjä, joita hoidoilla on mahdollista saavuttaa.

Kuntoutus ja palautuminen

X-Tone™ -hoidon avulla on mahdollista nopeuttaa lihasten palautumista rasituksesta, kuntouttaa surkastuneita lihaksia ja nopeuttaa toipumista vammoista ja leikkaushoidoista.

Lihasten vahvistaminen

X-Tone™ -hoito mahdollistaa lihasten vahvistamisen ja niiden hermotuksen parantamisen täsmähoitona johtaen lihasten jäntevyyden ja voimantuoton paranemiseen.
VARAA AIKA

Lihasten 
kiinteytys

Hoidon avulla on mahdollista vähentää ei-toivottua rasvakertymää hoidettavalta alueelta sekä kiristää korsettia ja parantaa ryhtiä.

Aika hoitaa kehoa?

Helpoin keino päästä alkuun on varata aika kätevästi verkossa!
VARAA AIKA
starenvelopephoneheart-pulserocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram