VARAA AIKA

Ajanvaraus

Voit varata ajan helposti alta Slotti-ajanvarausjärjestelmän avulla. Valitse toimipiste, haluamasi hoito ja tekijä. Nettiajanvarauksen kalenterista näet vapaat ajat ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan. 

Huomioithan ennen varaamista, että tilamme sijaitsevat rakennuksen 2. kerroksessa, eikä kiinteistössä valitettavasti ole hissiä.
Tarve peruuttaa jo varattu aika? Ei hätää, kun teet sen ajoissa ja ohjeiden mukaan, homma onnistuu!
VARAUKSEN PERUUTUS
Huolehdimme edelleen hygieniasta erittäin tarkasti, kuten olemme tehneet ennen koronaviruspandemiaakin. Ammattilaisemme käyttävät maskia jos niin toivot. Hoitohuoneessa on samanaikaisesti ainoastaan hoitoa suorittava ammattilainen ja asiakas, eikä odotustilassakaan ole koskaan yli kuutta henkilöä kerrallaan. Voit siis saapua hoitoon turvallisin mielin, nyt ja jatkossa. Tervetuloa!
Varatun ajan peruutus tulee tehdä viimeistään 12 tuntia ennen varauksen alkua. Jos varattua aikaa ei peruuteta, se laskutetaan hoitokäyntinä. Peruutuksen voit helpoimmin tehdä sähköpostiin saamasi varausvahvistuksen linkin kautta. 


Jos linkki ei jostain syystä toimi, ilmoitathan aikasi peruuttamisesta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@keravanselkapiste.com viimeistään 12 h ennen sinulle varattua aikaa.

Aika hoitaa kehoa?

Helpoin keino päästä alkuun on varata aika kätevästi verkossa!
VARAA AIKA
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram