VARAA AIKA

Tietoa meistä

Mistä kaikki alkoi ja missä olemme tänään? Lue tarinamme ja tutustu meihin!

SELKÄPISTEEN

TARINA
Markon ensikosketus alaan tapahtui urheiluhierojana vuonna 1993. Elettiin laman jälkimainingeissa ja kun rakennusala ei tarjonnut leipää pöytään, uusi urapolku oli löydettävä. Urheiluhierojana toimiessaan Marko opiskeli innokkaasti myös jäsenkorjausta ja aloitti omalla toiminimellään vuonna 1998. 
Olen itsekin ehtinyt ratkaisemaan asiakkaiden lihas- ja nivelvaivoja jo vuodesta 2001 alkaen, jolloin aloitin urheiluhierojana. Urani alkoi Markon tapaan toiminimiyrittäjänä. Ala oli kiinnostava ja vei mukanaan. Innostusta oman osaamisen syventämiseen löytyi ja tie vei jatko-opiskelemaan. Vuonna 2006 valmistuinkin ortopediseksi osteopaatiksi. Vuosi ennen valmistumistani tuntui olevan sopiva aika laittaa hynttyyt yhteen, niin bisnesmielessä kuin siviilielämässäkin. Vuonna 2005 tapahtui siis kaksi merkittävää asiaa: Keravan Selkäpiste avoin yhtiö perustettiin ja samana vuonna avioiduin Markon kanssa.
Uuden yrityksen ensimmäiset toimitilat löytyivät Volmarista (Keravan Kauppahalli). Sieltä tiemme vei Juho-Kustin kautta nykyisiin tiloihin Sampolan Liikekeskukseen, Kultasepänkadulle. Yhtiömuotokin vaihtui matkan varrella osakeyhtiöksi ja oma liikehuoneisto mahdollisti toiminnan laajentamisen. Liiketilaa ei sovi pitää tyhjillään, joten pikku hiljaa sopivien lisäkäsien etsintä alkoikin. 

Etsintä on tuottanut tulosta, sillä Selkäpisteen perheeseen kuuluu tänä päivänä liuta huipputyyppejä. Pisimpään minun ja Markon lisäksi talossa on ollut Kari, joka tuli mukaan toiminnan vielä pyöriessä Volmarissa. Kari käväisi välillä toisaallakin, mutta palasi sittemmin takaisin vahvuuteen. Laura on ollut talossa toiseksi pisimpään, jo vuodesta 2008. Jarkko aloitti urheiluhierojana vuonna 2012 ja valmistui fysioterapeutiksi 2017. Jonna on ryhmän uusin tulokas. Jonna aloitti vuonna 2015 työssäoppimisjaksolla opiskelun ohella ja liittyi sittemmin osaksi porukkaa. 

Olemme olleet onnekkaita saadessamme nämä ihmiset ympärillemme. Koko porukkaa yhdistää aito halu auttaa ja ratkaista asiakkaiden ongelmia. Ja pitkä kokemus ei tarkoita paikoilleen jämähtämistä. Ammattilaisemme ovat silmin nähden innostuneita alasta ja hankkivat lisäkoulutusta jatkuvasti. Tiimissämme on voimaa: kokemusten vaihtaminen sekä osaamisen jakaminen koko henkilökunnan kesken säännöllisesti on tärkeää ammattitaitomme kehittämisen kannalta. Keravan Selkäpisteen palveluvalikoima sisältää laajan kattauksen eri hoitomuotoja ja henkilökunnan erikoistumisalueita hyödyntämällä pääsemme hoidoissa parhaaseen lopputulokseen. Haluammekin toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi kuntouttavaan hoitoon ja heittämään jumeille hyvästit! 
Virve 

Aika hoitaa kehoa?

Helpoin keino päästä alkuun on varata aika kätevästi verkossa!
VARAA AIKA
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram